Търси
Филтри
Цена
16,00лв. 5 279 900,00лв.
Скрий допълнителните филтри
 
Показва се 1 към 25 от 301 (Климатици)
 

Какви марки климатици има на пазара?

Марките производители към момента са множество, но съществуват няколко, които са се доказали като разработчици на качествена продукция. Това са например:

  • Daikin - световен лидер в областта;
  • Mitsubishi - осигурява висока надеждност и е със собствени изследователски лаборатории в областта;
  • Toshiba - добър разработчик в средния ценови диапазон;
  • Hisense - първият китайски производител на инверторни решения;
  • LG - характеризира се с високо съотношение цена/качество.

За какво да внимаваме като купувач?

Нужно е успешно да съобразим нивото на нужната ни мощност, енергопотребление и тип на климатика. За да определите мощността е необходимо да се изчислят размерите на помещението и разположението му (огрява ли се от слънцето или е на тъмно). Тип на уреда - инверторен, мобилен и т.н. Първите са изключително качествени и икономични.

Избор на климатик

Експертите съветват на един кв.м. площ да изберем 100W мощност. Съществуват дори и готови калкулатори за изчисление на показателя. Изключително предпочитани са и т.н. сплит системи, позволяващи монтажа на няколко вътрешни тела в отделните стаи и свързването им към едно външно тяло.

Сравни цените онлайн и пазарувай изгодно

Само сега лесно и бързо сравняваш офертите от различните онлайн магазини, както и множество други фактори. Изгодното пазаруване вече не проблем за никого, защото платформата Proveri.bg се грижи за това. Заповядай и ти и при нужда ни потърси!