Търси
Филтри
Цена
300,00лв. 5 031,00лв.
Скрий допълнителните филтри
 
Показва се 1 към 25 от 557 (Хладилници)
 

Какви видове хладилници има на пазара?

Към момента разновидностите са толкова много, че дори и хората с най-големите изисквания, могат да намерят правилното за тях решение. Има например видове с различни на брой хладилни отделения: еднокамерни, двукамерни, трикамерни, Side by Said и French Door модели. Всяка от отделните камери, без значение от броя им, е с индивидуална врата и температура на замразяване.

Съществуват също хоризонтално и вертикално стоящи модели, с вграден или отделен фризер, такива за вграждане и т.н. Изборът от разновидности наистина е огромен.

Икономичност

Различните нива на икономичност са разделени на класове:

  • А, А+ и А++ - характеризират се с ниско енергопотребление;
  • В и С - икономично енергопотребление;
  • D, E, F и G - високо ниво на енергопотребление.

Сравни цените онлайн и пазарувай изгодно

За изгодното пазаруване на хладилници ни е нужно проучване на ценовите оферти в различните онлайн магазини и избирането на най-изгодната за нас. Това обаче е трудоемък процес, защото изисква посещение на всеки сайт поотделно и изучаването на условията за пазаруване. Сега обаче, гореописаната процедура е значително опростена, защото се появи платформата Proveri.bg

Тя ни поднася нужната за правилния анализ информация само с няколко клика на мишката. Позволява ни да видим списък от магазините и марките, предлагащи интересуващият ни продукт, както и техните оферти за него. Влезте и правете бързи сравнения сега!