Търси

Климатици

Какви марки климатици има на пазара?

Марките производители към момента са множество, но съществуват няколко, които са се доказали като разработчици на качествена продукция. Това са например:

  • Daikin - световен лидер в областта;
  • Mitsubishi - осигурява висока надеждност и е със собствени изследователски лаборатории в областта;
  • Toshiba - добър разработчик в средния ценови диапазон;
  • Hisense - първият китайски производител на инверторни решения;
  • LG - характеризира се с високо съотношение цена/качество.

За какво да внимаваме като купувач?

Нужно е успешно да съобразим нивото на нужната ни мощност, енергопотребление и тип на климатика. За да определите мощността е необходимо да се изчислят размерите на помещението и разположението му (огрява ли се от слънцето или е на тъмно). Тип на уреда - инверторен, мобилен и т.н. Първите са изключително качествени и икономични.

Избор на климатик

Експертите съветват на един кв.м. площ да изберем 100W мощност. Съществуват дори и готови калкулатори за изчисление на показателя. Изключително предпочитани са и т.н. сплит системи, позволяващи монтажа на няколко вътрешни тела в отделните стаи и свързването им към едно външно тяло.

Сравни цените онлайн и пазарувай изгодно

Само сега лесно и бързо сравняваш офертите от различните онлайн магазини, както и множество други фактори. Изгодното пазаруване вече не проблем за никого, защото платформата Proveri.bg се грижи за това. Заповядай и ти и при нужда ни потърси!Избери подкатегория

Няма открити подкатегории